Lid worden

Bekijk onderstaande informatie en vul eventueel het contact formulier in!

Elk lid wordt op een vaste clubdag, dinsdag, woensdag of vrijdag of een vaste clubavond, maandag, dinsdag of donderdag, ingedeeld. Er wordt verwacht dat de leden op de aangewezen clubdag c.q. avond aanwezig zijn. Per clubdag houden wij een maximum van 30 leden aan en per clubavond een maximum van 28 leden.

Wij zijn aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Biljart Bond en nemen deel aan Competitie voor Teams en Persoonlijke Kampioenschappen (PK’s).

De leden kunnen zich hiervoor op vrijwillige basis inschrijven. De Teamcompetitie wordt thuis op donderdag voor de dagspelers en op woensdagavond en vrijdagavond voor de avondspelers gespeeld. De uitwedstrijden zijn afhankelijk van de vereniging waar gespeeld gaat worden.

Na een ballotage van ongeveer 1 maand wordt men lid en ontvangt een druppel van het clublokaal zodat men elke dag van de week toegang heeft. Vrij spelen en/of oefenen kan altijd op de tijden dat er geen wedstrijden zijn. Tijdens de ballotage wordt de sociale geschiktheid zwaarder gewogen dan de biljartkwaliteiten.

Kosten
De contributie bedraagt € 15,= per maand door overschrijving op onze bankrekening. Bij deelname aan de Teamcompetitie of de PK’s zijn de daaraan verbonden inschrijfgelden voor rekening van de vereniging. Bij inschrijving voor meerdere wedstrijden zijn de daarmee verband houdende kosten voor rekening van de deelnemer. Bij deelneming aan Bondswedstrijden geldt een kledingplicht. Die is voor onze vereniging;
– zwarte broek
– zwarte schoenen en sokken
– blauw gilet
– wit overhemd
Het gilet wordt door de vereniging ter beschikking gesteld.

Wat bieden wij u.
Een dag of avond onbezorgd biljarten met leeftijdgenoten (multicultureel, mannen en vrouwen) in een ongedwongen sfeer. Hoewel het biljarten uiteraard een serieuze aangelegenheid is, staat gezelligheid hoog in het vaandel.

Interesse
Is uw interesse gewekt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Telefonisch zijn wij bereikbaar onder nummer 010-4500793 voor het maken van een afspraak met onze voorzitter.
(voorzitter@bvschollevaar.nl)

U kunt ook gewoon langs komen om sfeer te proeven in ons clublokaal.